Ontspanningsmassage Den Haag

massage

 

Iedereen die wel eens een massage heeft laten doen kent het ontspannen gevoel. Je lichaam wordt op zo’n manier behandeld dat spieren los komen, pijntjes verdwijnen en je zenuwen ontspannen. Maar naast dat het je lichaam in plooi brengt doet het ook iets met je geest. Want zo rustig liggen, in stilte of met een zacht muziekje op de achtergrond behandeld worden, brengt je tot ontspanning. Het is goed voor je naar de massage gaat je hoofd leeg te maken. Even niet te denken aan werk, het gezin of de dagelijkse dingen. Een ontspanningsmassage in Den Haag helpt hierbij.

 

Een ontspanningsmassage brengt je tot rust

Je kent het wel, je loopt altijd wel jezelf achterna te hollen. Het idee dat je overal mee achterloopt maakt vaak dat je nog verder tegen problemen aanloopt. Even tot rust komen daarentegen helpt de dingen op een rijtje te zetten. Kies voor een ontspanningsmassage in Den Haag. Tijdens zo’n massage word je heerlijk gemasseerd door een professionele masseur of masseuse. Heb je voorkeur voor een man of vrouw? Geef dit dan van te voren aan. Niet iedereen vindt het prettig om door iemand van het andere geslacht gemasseerd te worden.

Welke lichaamsdelen worden behandeld:

Rug

Nek

Schouders

Benen

 

Waar kan een ontspanningsmassage in Den Haag bij helpen:

Een ontspanningsmassage kan bij allerlei klachten helpen. Het kan pijn verlichten en zelfs tijdelijk laten verdwijnen. Ook kan het helpen bij het verminderen van migraine en hoofdpijn, vermindert het stressniveau en depressie, verbetert de bloedcirculatie, haalt spanning weg, verhoogt de flexibiliteit en helpt bij de afvoer van giftige afvalstoffen.

 

 

Waarin verschilt een ontspaningsmassage van een normale massage?

Een ontspanningsmassage heeft een ander doel dan een normale massage. Het verschil tussen deze twee zit in de kracht die gebruikt wordt. Een normale massage is gericht op het los krijgen van het lichaam. Hier is soms best wat kracht bij nodig. Denk aan een massage van een chiropractor of een fysiotherapeut. Een ontspanningsmassage masseur masseert op een zachtere manier. Hierdoor worden meer de bovenste lagen van en onder de huid los gemaakt. Door heerlijke oliën te gebruiken, warme stenen of warme handdoeken krijg je een puur ontspannen gevoel. Dit gevoel krijg je van weinig andere dingen zo intens als van een ontspanningsmassage in Den Haag. Dus, ben jij klaar om even helemaal body en mind in een zen toestand te brengen? Dan is een ontspanningsmassage wat voor jou.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *