Wat is een Yoga retreat 1 day?

yoga retreat 1 day

Een Yoga retreat 1 day wordt aangeboden door Time4You Yoga & Mindful center. In plaats van wekelijks een yogales te volgen, volg je bij deze retreat een hele dag yogalessen. Dit is ideaal voor mensen die doorgaans weinig tijd hebben en de positieve effecten van yoga in één dag willen beleven. Deze retreat is zowel voor beginners als voor experts geschikt. Voor nieuwkomers is deze dag de ideale manier om op een intensieve manier in contact te komen met yoga en om te oriënteren of deze vorm van meditatie iets voor jou is. Voor ervaren deelnemers wordt de kans aangeboden om de verdieping op te zoeken. Een hele dag aan blootstelling van yoga is namelijk heel anders dan korte lesjes van een half uur of een uur.

 

Wat is het programma van een Yoga retreat 1 dag?

Omdat de yoga retreat bij Time4You Yoga & Mindful Center de hele dag plaats vindt is het van belang dat je je agenda vrij houdt. Maak het de avond voor de sessie ook niet te laat, want de dag begint al vroeg in de ochtend. Om even in te komen zal de dag starten met een meditatiesessie. Ervaren deelnemers zullen hier bekend mee zijn en voor de nieuwkomers is dit een mooie manier om even in te komen. Vervolgens zal de dag verder gaan met een neusreinigingsritueel. Met behulp van zout water worden je sinussen gereinigd. Je sinussen bevinden zich in je neus en zijn met lucht gevulde holtes die in zich in je schedel naast je neus bevinden. Na deze reiniging is je neus klaar voor enkele ademhalingsoefeningen en zal je lichaam in beweging komen! Maak je geen zorgen over deze opgaves, ook beginnelingen kunnen overal aan meedoen. Een lichaam kan natuurlijk niet werken op een lege maag, vandaar dat Time4You Yoga & Mindful Center voor een heerlijke, maar gezonde lunch zal zorgen.

 

Afspraak maken voor Yoga retreat 1 day

Bij Time4You Yoga & Mindful Center kan je een afspraak inplannen om mee te doen aan de yoga retreat van een dag. Breng een bezoekje aan de site en bekijk welke data er beschikbaar zijn. Op de website staan ook de prijzen van deze yoga retreat aangegeven. Wanneer je nog vragen hebt over de daginvulling of iets anders is het mogelijk om contact op te nemen met een van de werknemers. Zullen telefonisch als per mail zal onze medewerker zo goed mogelijk proberen jou vragen te beantwoorden. Twijfel dus niet langer en boek zo snel mogelijk je afspraak voor yoga retreat 1 day bij Time4You Yoga & Mindful Center!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *