Gepersonaliseerde bierviltjes

Bierviltjes

Wist je dat menig bedrijfsplan in de eerste grote lijnen is uitgeschreven op de achterkant van een bierviltje? Ook wel logisch; je staat in de kroeg te praten met vrienden of bekenden, plotseling heb je een briljant idee maar geen papier op zak. Het bierviltje waar je je biertje op hebt staan wordt omgekeerd en je idee staat in grote lijnen op het viltje. Hoe je het ook wendt of keert, een bierviltje is niet alleen maar om de bar droog te houden. Een bierviltje is dat stukje papier waar je goede ideeën op kwijt kunt, maar ook het stukje papier waarmee je een boodschap kunt overbrengen! Een bierviltje trekt namelijk altijd de aandacht. Wist je dat je ook gepersonaliseerde bierviltjes kunt laten maken? Dit is aantrekkelijk voor bedrijven die de aandacht van kroeggangers willen trekken, maar kan ook voor particulieren heel interessant zijn.

Bierviltjes voor bedrijven

Stel je voor dat je een groot publiek wilt bereiken met een product, dienst of evenement. Waarom laat je je boodschap dan niet op een bierviltje drukken? Hiermee bereik je een gevarieerd, maar altijd gezellig publiek. Als dat je doelgroep is, dan zit je goed! Je kunt logo’s op bierviltjes laten drukken, maar ook reclameboodschappen, tekst of foto’s. Wat jij maar wilt. De kans zit er zelfs in dat je bierviltje een heus verzamelaarsitem wordt, waarvan mensen ze graag meejatten naar huis. Dát wil je natuurlijk! Ook is het leuk om bierviltjes te bedrukken voor personeelsfeestjes. Gaat er iemand met pensioen? Laat dan bierviltjes bedrukken met een foto van die persoon erop! Ook voor openingsfeesten is een bedrukt bierviltje altijd een goed idee. Beter dan een bierviltje met het logo van een biermerk erop. Zulke bierviltjes schreeuwen eigenlijk “Hier had ook jouw boodschap kunnen staan.”

Bierviltjes voor particulieren

Ook voor particulieren kan het heel leuk zijn om bierviltjes te laten bedrukken. Stel je voor, je bent zwanger en wilt dit op een ludieke manier kenbaar maken. Dan laat je een bierviltje bedrukken met op de achterkant de echofoto, en op de voorkant een ludieke tekst. Eerst zullen de gasten op je feestje het niet doorhebben, totdat ze het bierviltje om gaan draaien. Verrassing! Er zijn daarnaast nog veel meer gelegenheden te bedenken waarbij je je eigen gepersonaliseerde bierviltjes wilt gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een huwelijksjubileum of een trouwerij? Of een verjaardag, babyshower of noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt er een bierviltje voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *